Skip to main content

Masterplan Integrated Manufacturing Cluster & Business park Hisar airport
Antea Group India en CB5 gaan in opdracht van de National Industrial Corridor Development Corporation (NICDC) het masterplan voor de forse uitbreiding van het vliegveld van Hisar ontwerpen. Het gaat om de uitbreiding van het vliegveld en naastgelegen ontwikkelingen. Het plan omvat een gemengd programma van businesspark, bedrijventerrein en industrie van in totaal ca. 300ha.

De ambities van het icoonproject zijn hoog: met de duurzame ontwikkeling van dit gebied wil Hisar haar visitekaartje afgeven en een nieuwe standaard zetten. Hisar is een stad van ongeveer 300.000 inwoners in de buurt van New Delhi.

‘Onze visie op masterplanning van vliegvelden sprak de internationale jury erg aan. Niet alleen de gedachte erachter, maar ook de ervaringen die we hebben opgedaan bij vliegvelden zoals Luik, Maastricht en Brustem,’ aldus Mark van der Poll, Head of Department Urban Design & Landscape bij CB5.

De komende 3 jaar werkt CB5 samen met het team van Antea Group in India en een lokale partner TCE aan het project. Een samenwerking die ondanks de Coronacrisis op afstand zeer goed tot stand is gekomen. Antea Group India wordt vanuit Nederland aangestuurd door Richard Smallegange.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Mark.vanderPoll@cb5.nl
06 5151 5118

Einde bericht