HomeNieuwsCroonenBuro5 groeit!

CroonenBuro5 groeit!

Geplaatst op 16 mei 2019 in Team

CroonenBuro5 heeft sinds maart 2019 drie nieuwe collega’s die ons team Stedenbouw in zowel Oosterhout als Maastricht komen versterken. Elk hebben ze hun eigen expertise en via deze weg laten we u graag kort kennis maken.

 

Ir. Wietse Oostra is stedenbouwkundige met affiniteit voor maatschappelijke vraagstukken. Zijn passie is om bij te dragen aan de oplossing hiervoor vanuit de inrichting van de openbare ruimte, integraliteit tussen stedenbouw en architectuur en strategische ruimtelijke visies. Wietse is werkzaam vanuit onze vestiging in Oosterhout en zal zich focussen op projecten in Midden-Nederland en Randstad.

 

Alex de Jong MSc is stedenbouwkundige met een liefde voor ruimtelijke, landschappelijke en waterstaatkundige opgaven. Vanuit zijn civiele en academische (voor)opleidingen is hij in zijn ontwerp steeds op zoek naar meekoppelkansen en allianties binnen de context van de opgave. Alex heeft ruime ervaring met internationale projecten in onder andere China, India en de VS die zich op het grensvlak van water en ruimte bevinden.

 

Ook Ir. Kelly Reijnders is stedenbouwkundige. Ze heeft een brede interesse in het ruimtelijke domein, is maatschappelijk geëngageerd en heeft ruime ervaring in processturing en participatietrajecten. Kelly is werkzaam bij onze vestiging in Maastricht en zal zich vooral richten op onze accounts in het Zuid-Nederland.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen aan één van onze nieuwe collega’s, twijfel dan niet en neem contact met ze op!

Deel dit bericht