HomeNieuwsCB5 heeft nieuwe collegas!

CB5 heeft nieuwe collegas!

Geplaatst op 03 juli 2020 in Nieuws

CB5 heeft nieuwe collega’s!

 In de afgelopen, bijzondere periode hebben wij ondanks alle Coronamaatregelen twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen binnen team Stedenbouw te Oosterhout. Graag stellen we ze aan u voor!

Bram Groeneveld is afgestudeerd als stedenbouwkundige aan de TU Delft. In de afgelopen jaren heeft hij bij verschillende gemeenten en ontwerpbureaus gewerkt aan gebiedsontwikkelingen, binnenstedelijke herontwikkeling, hoogbouw, infrastructuur (ZWASH/EnterNL) en scholen. Hierbij had hij zowel een visievormende, kaderstellende als toetsende rol. 

De focus van Bram ligt op een integrale blik bij het analyseren en conceptueel vormgeven van complexe opgaven. De integratie van netwerken op verschillende schaalniveaus, duurzame gebiedsontwikkeling, leefbare gezonde steden en nieuwe (analyse-)technieken zijn interessante opgaven waarmee Bram graag aan de slag gaat!

Bram werkt op dit moment onder andere aan een nieuwe visie voor Sportpark Madestein in Den Haag, verdere ontwikkeling van duurzame bedrijventerreinen in Almere en Oosterhout en de uitwerking van centrumvisie Gemert.

Ivan Glenn Leinse studeerde Architectural Urban Design and Engineering aan de TU in Eindhoven. Zijn focus ligt bij vooruitstrevende stedenbouw waarbij de gebruiker centraal staat en de ruimtelijke opzet bijdraagt tot hechte gemeenschappen. Door zijn affiniteit met innovatieve ontwerpmethoden, worden ook grote maatschappelijke vraagstukken op een uitvoeringsgerichte wijze toegepast op nieuwe openbare omgevingen. 

Ivan Glenn houdt zich onder andere bezig met Data Driven Urban Design en het modelleren en visualiseren van onze plannen.

Deel dit bericht